KDS klubben

Detaljer

 

kdsklogo

Velkommen til

Københavns Døves Sportsfisker Klub

kdsklogo

 

 

 

Døves Sportsfiskerklub`s hjemmeside.
Bestyrelsen har nu en glædelig meddelelse til aktive og passive medlemmer af KDS, at hjemmesiden er kommet i gang nu i øjeblikket.
I er meget velkomne at skrive eller sende indlæg af fiskeoplevelser, ris eller ros osv og evt forslag, om hvordan hjemmesiden skal se ud. Det tager lidt længere tid, før vi er helt tilfredse. I må gerne sende billeder.
I kan også kikke på nyheder fra bestyrelsen, som vi vil arbejde for at informere bedre end at sende de dyre post.

"Sidste nyt" Tryk her #

LINK til KDS hjemmeside her

Historien
Københavns Døves Sportsfiskerklub blev stiftet d.9 marts 1966, og siden har interessen været stor til al slags fisketure, f.eks. hav-ture, medefiskeri, sø, å, sportskast, isfiskeri osv. Den sidste tid havde klubben svært at fange medlemmernes interesse til diverse ture, medlemsnedgang. Så året 2002 blev klubben lagt som en afdeling under Hvidovre Sports ogLystfiskerforening, som har en masse tilbud at kunne tilbyde medlemmer med over 100 fisketure året rundt, og siden har aktivitetet været større, og vi har megen glæde at være sammen med de hørende klubkammerater, og de hørende klubkammerater har også en stor glæde at være sammen med de døve klubkammerater. Vi fungerer helt optimalt, og kommunikationen er ikke et større problem, for de hørende har lært lidt tegnsprog eller kropsprog. Klubaftenerne i HSLF klubhus var der større tilgang af medlemmerne, ca 60-70 % af medlemmerne deltager til diverse møder osv.
Klubben har stadig egen bestyrelse, og afholder et årsmøde ( generalforsamling).
Klubben har en repræsentant i HSLF bestyrelse, som afholder møder 4-5 gange om året, og vi kan følge med under mødet, idet vi har tegnsprogstolke med hver gang.

Møder & Ture
Københavns Døves Sportsfiskerklub mødes den sidste tirsdag hver md i HSLF klubhus til diverse arrangementer i form af foredrag, fluebinding, auktion, loppemarked, grillaften, frit samvær osv.
I kan kikke på aktivetets kalender på HSLF hjemmeside.
Fisketure kan I også læse på aktivetets kalender, tilmelde hos klubbens turleder eller hos Hvidovre Sport.

Fangstrekorder
Se fangst rekorder for Københavns Døves Sportsfiskerklub -> Fangstrekorder * betyder at rekorden tillige er dansk rekord i 2003.
Læs fiskeregler på HSLF hjemmeside, som vi følger med, når I har fanget rekordfisk osv.

Skriv til os
Alle opfordres til at sende indlæg af fiskeoplevelser, ris, ros, ellr forslag til ændringer af siden.
Fat pennen og skriv til os.

Med Venlig Hilsen
Bestyrelsen.

   
4.png
   
© ALLROUNDER