Campingvogn Largan på Melby strand i Sverige.

Detaljer

Link til Campingpladsen: www.mariascamping.se
Adressen til Marias Camping er Norra Strandvägen 1, 31260 Mellbystrand, tlf. +46 043028585.
Campingvognen ligger i gang 3, plads 308
Husk altid at henvende dig i receptionen ved ankomst.

Mandag til Torsdag 400.-

Fredag til Søndag 300.-

En uge 500.-

Booking foregår ved henvendelse på mail til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">

For informationer om fiskeri og campingvogn kontakt Rasmus Jensen 23729022.

Udklip Lagan Sverige

 

Camping på Melby strand i Sverige.

Det er med glæde at kunne oplyse klubbens medlemmer om, at der er kommet en campingvogn i Sverige i nærheden af Lagan. Lagan er meget rig på laks, så der er gode chancer for at få fisk på krogen.

 image001

Det er hovedsageligt en spinde elv, men der er steder, hvor det går an med flue. Man kan se på kortet over Lagan på hjemmesiden(laholmslaxfiske.se), hvor der kan fiskes med flue, og hvor der kan fiskes med spin.
Man kan købe kort på campingpladsen og på tankstationen i Laholm

image002

 


Husk at tjekke hjemmesiden om der bliver lukket vand ud. Lagan er reguleret af flere kraftværker.

Om sommeren kan der hobe sig rigtig mange laks op i udmundingen af Lagan, og der kan man gå i shorts og med en enhåndsstang og fange laks. Tjek YouTube. Skriv lax mundingen lagan.

 

image003

Ud over Lagan er der en elv, der hedder Nissan, som løber ud i Halmstad. Det skulle også være en rigtig fin elv med laks. Naturen i Nissan er meget hen ad Mørrum-smuk, hvis man kører op på det stykke, der hedder Sennan. Her er det kun fluefiskeri.

image004

Man skal ikke lade sig snyde, når man går ind på (fiske.se) for at s,e hvad der bliver fanget, for de lokale går meget stille med dørene, og de indrapporterer ikke deres fangster, så gå stille med dørene, så kan man have noget fantastisk natur for sig selv.

Campingvognen ligger cirka 100 m fra stranden, så der mulighed for at tage familien med på en kombiferie med lidt familie hygge og fisketur.

image005

Længere syd på ligger Stensåen. Det er en naturlig å, der både huser naturlig laks og havørrede. Fiskekort kan købes på en tankstation i nærheden af åen, her er det frækt med en lille wobler. Der er et par steder, hvor man kan fiske med flue, en lille klasse 6 kan gøre det.

image008

For booking kontakt Morten Andersen.

For informationer om fiskeri og campingvogn kontakt Rasmus Jensen 23729022.

   
© ALLROUNDER