Efterårets første kysttur

Detaljer

Efterårets første kysttur
Uret ringede klokken 04.00, ud af køjen – det er ingen sag at komme tidligt op når der står fisketur på kalenderen. Torsdag aften i klubben aftalte vi at lørdagens kysttur skulle gå til Stevns, det gamle kridtbrud lignede et godt bud, idet strøm og vind passede. Det nemmeste var at mødes i Vallensbæk, så that vas a good plan.

1

Markant strømskel og flot solopgang
Ankommet til pladsen viste vejrguderne sig fra den bedste side, stille vejr, læ, og fin sydgående strøm. Det holdt godt nok 6 biler på P-pladsen, men der er masser af fiskepladser på strækket.

12

Mandehoved i morgensol
Det gamle kridtbrud er et fantastisk sted, de små søer nede i bunden af bruddet, holder en fin bestand af salamandere, og andre insekter. Selve historien og bruddets oprindelse og historie kan læses på opslaget ved TOILET bygningen (dette var en service meddelelse til Uffe)
Nede på stranden mødte vi en anden fisker der fremviste en Havørred omkring de 3 kg, så på med ynglingsblinket og ud i vandet. Der var ikke den store aktivitet i overfladen, så efter nogle timers fiskeri med et par nøk og et par følgere blev den dampende kaffe indtaget.

11

Uffe og Palle på kaffebar
Fiskeriet fortsatte til frokost, hvor der var lune frankfurtere og kold kartoffelsalat. Efter frokost var der kommet lidt mere gang i vandet, hvilket gjorde at ålegræsset blev trykket ind i en smal bræmme under land. Trods ihærdige forsøg blev det kun til en enkelt målsfisk, der fik friheden igen.

13

Klinte udhæng
Vi sluttede fiskeriet først på eftermiddagen, på vej op fra kysten blev vi lidt overraskede over hvor hård vinden var. Det stormede godt og grundigt, så dejligt med læ og flot solskind nede under klinten.
Så alt i alt en dejlig tur hvor HSLF'erne ikke gjorde det store indhug i Havørred bestanden.
Tak til deltagerne for god ro og orden

12
Turlederen

 

hygge

 

   
mon1.png
   
© ALLROUNDER