Onsevig

Detaljer

IMG 0317Onsevig tur 29/7


Søndag morgen kom M And og hentede Svitlana & jeg på hjem adressen, så var det afgang til Lolland hvor vi skulle sejle vores første tur med M/S Hanne af Onsevig. Vi stoppede ved guld bageren i Maribo sammen med Lotte, Jens og Pede hvor morgenmaden blev købt dog først efter at vi gav bagerfruen en hånd med at få lavet klare til at åbne. På vejen mødte vi bilen med Zanussi & Carsten med følge der havde valgt at indtage morgenmaden på en resteplads. Velankommet til Onsevig blev grejet slæbt ombord.
Kl.8.00 var det tid til afgang vi sejlede ca i 20 minutter så var det tid til at prøve lykken for første gang i Langelands bæltet hvor der skulle være mange flotte flade, første stop var dog ingen succes, hurtigt videre til næste stop hvor der var lidt mere held, med nogle fine fisk til enkelte ombord, hurtigt videre til næste stop hvor der også kom flere flotte flade op. M And var ret skrap til at tage flere fine eksemplarer op med sit netop indkøbte grej fra Penn, samt et perlemoster forfang så var lykken gjort. Jens Mortensen landede flere store flade både skrubber, isinger og rødspætter først på dagen. Senere var der flere andre der havde lært hvordan man skulle snøre de flade i Langelands bæltet. Ved middagstid begyndte det at regne det var ikke med i planen. Heldigvis fik vi besøg af flere marsvin som var meget tæt på båden i flere omgange, det var en dejlig oplevelse for alle.
Specielt var pigerne Lotte & Svitlana meget flittige og dygtige til lande flere fine fisk, selv da flere gav op med fiskeriet blev de bare ved, de var også nogle af dem der havde flest fisk.
Kl. 16 var vi tilbage i havn efter en dejlig dag på vandet, nu var eneste udestående bar køreturen hjem, heldigvis var det M And der kørte.
Håber vi ses igen til næste tur med M/S Hanne den 22. september 2013.
På gensyn
Peter Jakobsen

IMG 0322

IMG 0319

IMG 0320

IMG 0321

IMG 0322

IMG 0324

IMG 0325

IMG 0327

IMG 0328

   
FFFD Simested 2012 054.png
   
© ALLROUNDER