Havøysund Sommer tur

Detaljer

forside1

Hej HSLF

Jeg er lige kommet hjem fra 4 uger i Havøysund i det nordligste norge hvor jeg har guidet sammen med Brian Ahlers for Norway Guide Fishing. For mig en oplevelse for livet, Bla.a tilbragte jeg en uge med 2 bådhold fra vores døve afdeling, en fantastist uge med store udfordringer, massere af hygge og fiske oplevelser i verdensklasse.. på ugen havde vi nogle rigtige store flynderbid som desværre forsvandt, men alle nåede at fange Helleflynder og enkelte fik fanget Rødfisk, ud over det havde vi dage med godt Rødspætte og Havkattefiskeri, i bådene havde vi også Brosme, Kuller, Sej og Torsk til str. måler. ( Jeg glæder mig meget til vi skal afsted igen til næste år :) )

de næste 2 uger havde vi blandet med Tyskere og Danskere på Campen, her blev der fanget Torsk, Helleflyndere og Kuller i massevis, enkelte fine Havkatte og måler Sej blev det også til..

den sidste uge fiskede jeg selv i en båd med Jonas og sammen med et bådhold fra Team-Stormen + det løse (Jimmy, Casper, Nichlas og far John) Drenge jeg os fisker meget med herhjemme...

Ugen stod stort set kun på dårligt vejr, hygge og flynderfiske. Jonas og mig havde 21 flyndere på ugen med den støste til Jonas på 134cm..

Selv fangede jeg Flynder til 128cm, Torsk i str. måler, Sej i str. måler, Rødspætte omkring 2 kg, Rødfisk til 1,5kg også fine Kuller, Havkatte og Brosmer blev det til.. ud over 3 fladfisk på 84, 90 og 104cm kørte jeg C&R på alle mine fisk..

Knæk og Bræk derude

Brian Larsen

Bjarne med flynder bid

Brian Ahlers med flynder

Ester og Lars med flynder

Flynder

havkatte

Ib med rodspatte

fugl 3

hvaler

   
Stevns 27-4-12 001.png
   
© ALLROUNDER