Skrei -En forsinket rapport fra min tur til nordnorge

Detaljer

En forsinket rapport fra min tur til nordnorge 815


Hej HSLF, jeg var heldig at komme med Norway Guide Fishing til Sørøya på et afbud. Det blev en tur til det VILDESTE torskefiskeri som jeg har oplevet..
Vi var desværre ramt af jævnt dårligt vejr, og selvom vi boede i breivikbotn og det hele kunne se rigtigt fint ud, så kunne vi godt få en grim oplevelse når vi slap klipperne for at komme ud af fjorden hvor fiskene stod der jeg var der. Vi havde kun en dag med godt vejr, ellers var det enten korte ture eller kaffe med flødeskum i hytten... På dagen med godt vejr havde vi konstant bid, vi holdte fiskene under båden i laaaaang tid og der blev landet nogle rigtige fine fisk, jeg fangede 24 målere med 2 over 20kg, en på 21,5kg og en sveske på hele 34kg, hvilket også er ny pr til mig! (også en jeg ikke forventer at slå sår’n lige med det samme)
På ugen nåede jeg 42 målere med 4 af dem over 20 kg og de 5 største på 34 – 28,5 – 21.5 – 21,5 og 19kg og på båden havde vi ialt 199 målere på ugen.. (så det er bestemt ikke ferie hvor man virkelig får hvilet igennem)
96% af fiskene bliver genudsat de sidste 4% som ikke overlever pga. skader eller for lang tid i båden, bliver foræret til de lokale fiskere i havnen..
Udover Skei torsk fangede vi: Brosme, Kuller, Hvilling, Havkat, Rødfisk, Sej og Ising..
Jeg skal helt sikkert afsted igen til næste år!

21

48

49

50

8
Knæk og bræk derude
Brian Larsen. (Målerfeber.no

   
Mon maj 2012 119.png
   
© ALLROUNDER