Kyst

Detaljer

HSLF Kystfiskerne

Kystfiskerne i HSLF er alle aktive kystfiskere, med hang til duften af Waders.

Om termometeret viser -5 eller +15 så er der altid en eller anden der har været på kysten. Vi udveksler erfaringer, rygter og fangst rapporter. Torsdag aften i klubben kan du altid blive opdateret med de sidste rygter om hvor og hvad der fanges.

Det er også torsdag aften vi ud fra weekendens vejrmelding, aftaler hvor vi fisker fredag, lørdag eller søndag. Fælles kørsel aftales ofte, for at reducerer miljøbelastningen, men i høj grad også for at spare og hygge lidt på vejen.

Når det er muligt i april og september aftales også spontane aftenture, direkte fra arbejde, hvor vi kan nå nogle timers fiskeri inden mørket sænker sig.

Vi har med klubbens aktivitetskalender sammensat et bredt program, der med de legendariske Møns ture, giver et godt eksempel på hvad HSLF kan tilbyde. Masser af fisketid, godt kammeratskab, hygge med bål på stranden, samt lidt varmt mad til middag.

Turene i aktivitets kalenderen er blot en lille del af det årlige fiskeri, der er flere der fisker langt over 100 ture årligt.

Spindefisker eller fluefisker er op til den enkelte, vi har for det meste begge stænger med.

Det vigtigste er kammeratskab, hygge, naturen, og så gerne lidt flex på klingen.

Nysgerrig, så er det bare ned i Klubben torsdag aften.

HSLF - Kystfiskerne

kullen august 2007 8 reduceret

   
© ALLROUNDER